Om å drikke Pepsi Max i ensomhet, Kristen-Norge og Zelda i 3D

     

 

Hei, det er meg, Inger.

Det begynner å bli en del år siden min første festivalopplevelse. Navnet Skjærgårdsfestivalen bringer mange anerkjennende nikk i unge kristen-norge, og i 2005 mente foreldrene mine jeg måtte se at kristne også kunne være kule, så de sendte meg dit. Om du ikke har vært på en kristen festival før, så kan jeg fortelle at det er som andre festivaler, bare uten alkoholen. Og en egen camp for satanistene som kommer dit hvert år. Og at ingen gidder å stå under konsertene. Jeg orker ikke skrive mer om den opplevelsen nå, annet enn at jeg året etter fikk jobbe som journalist og fotograf i festivalens avis, hvor jeg var så uvitende om bandene jeg skrev om, og så uengasjert at jeg ikke fikk attest fra redaktøren da jeg var ferdig.

Men jeg angrer ikke, kristen musikk er sjeldent noe å skryte av. 

 

 

Siden den gang har jeg vært på Øyafestivalen en gang, hvor det eneste jeg gjorde var å drikke masse øl og sitte på en stein. Det var gøy, og det hadde vært enda mer gøy om jeg ikke hadde sovet så lenge den dagen så jeg hadde fått med meg de jeg egentlig kom for å se. 

 

 

 

Uansett, flere festivalopplevelser enn det har jeg verken hatt før eller siden, så når alle mine få venner koser seg med god livemusikk i festlige lag, sitter jeg hjemme med katten min og drikker Pepsi Max og ser på TLC mens jeg spiller Zelda på Nintendo 3Dsen min.

 

For noen måneder siden meldte jeg meg på P3s "Festivaljomfuer". Dette gjorde jeg selvfølgelig da jeg satt alene hjemme og hadde drukket en flaske vin, så da jeg mange uker senere stod på Clas Ohlson med en hammer i hånda og damen fra P3 ringte og sa søknaden min var kjempemorsom, hadde jeg glemt hva jeg egentlig hadde søkt på, og sa jeg ikke var den de lette etter. Jeg sendte en mail til P3 en uke senere og sa jeg likevel ville bli med, men hvem vil vel ha med en mongo med hammer på festival. Jeg skjønner hvorfor de ikke svarte, bærer ingen nag. Uansett, det siste jeg noen gang vil er å se meg selv i VG med overskriften "Jomfru-Inger til VG: Jeg er ikke jomfru.". Da hadde jeg tatt livet av meg selv. Virkelig. Men det hadde jo vært hyggelig dratt ut av Norge for første gang i mitt liv (Bare ljuger, jeg var i Australia en gang, men ble mobbet for det i ettertid, så prøver å glemme det).

 

 

Men om man ikke er på festival, så kan man likevel gjøre festlige ting! Som å kle seg ut som en pose eller lage taco.

 

HAR DERE VÆRT PÅ FESTIVAL, ELLER??

 

Hilsen Inger.      

            

 

 

2 kommentarer

Anna S

19.jul.2011 kl.21:01

Fin blogg!¨

Ta en titt på min blogg da :-)

Kamilla

19.jul.2011 kl.21:05

"Uansett, flere festivalopplevelser enn det har jeg verken hatt før eller siden, så når alle mine få venner koser seg med god livemusikk i festlige lag, sitter jeg hjemme med katten min og drikker Pepsi Max og ser på TLC mens jeg spiller Zelda på Nintendo 3Dsen min."

Hahaha, der beskrev du hele livet mitt... :P

Skriv en ny kommentar

Inger

22, Oslo

HEI HEI HEI! Og velkommen. Jeg vil først og fremst beklage til de som kommer med trøstende tilbakemeldinger. Jeg tror dere har kommet til feil blogg. Jeg elsker dere alle, virkelig. Jeg kunne vært Jesus om jeg ville, for så mye elsker jeg dere. MVH Inger kibbi_kake@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits