Om Åse Kleveland

 

 

Hei, venner. 

Jeg holder nå på å skrive et innlegg om noe helt annet enn dette, men når vi først alle er inne på Åse Kleveland (dere snakker vel om henne hver dag kan jeg tenke meg. Det gjør i hvert fall jeg.)

 

Jeg jobber et sted. Jeg vil ikke si hvor, men det er et sted hvor vi selger lyspærer. Så når folk trenger lyspærer, hvor går de da? Jo, til meg, selvfølgelig!

 

Så dere kan TRO jeg datt av min høye hest (som jeg alltid sitter på når jeg er på jobb) da ÅSE KLEVELAND kom for å kjøpe 40 (!!) lyspærer!
Med tanke på at hun kjøpte så mange, så må jo det bety at hun sikkert bare er ute av huset en gang i året så hun skal slippe å møte sånne som meg, og det er sikkert dagen hun må kjøpe nye lyspærer. Og den dagen dette året var det en som meg som stod i kassa. For det var nemlig meg:

(Forresten, om du mot all formodning ikke vet hvem Åse Kleveland er, så ta en titt HER !!) 

Jaja, så sånn gikk det.

Nå skal jeg spise Popcorn!

 

Hilsen Inger

3 kommentarer

Kamilla

31.jul.2011 kl.22:32

Heldig du var da! Jeg forstår Åse Kleveland godt da, når man først MÅ ha lyspærer så kan man like godt kjøpe inn så det holder for en stund. Sånn som når jeg MÅ kjøpe Pepsi Max, da kjøper ikke jeg en 4-pakking liksom, men helst sånn 4-5 4-pakninger (Og det ble mange tall, det.). Så slipper jeg å møte folk unødvendig ofte.

Inger

31.jul.2011 kl.22:38

Kamilla: Ja, du har nok rett, og jeg kan tenke meg Åse har skapt seg mange fiender i løpet av årene, som vi alle har, så da er det best å gå ut så sjeldent som mulig.

Jeg også liker å kjøpe så mye brus som mulig når jeg først gjør det. Men da ser alle på Bunnpris på meg, så må alltid si veldig høyt "NEI, NEI, DERE MISFORSTÅR, DET ER TIL MINE 12 SØSKEN.."

kjersti

05.aug.2011 kl.14:05

å, inger. livet ditt er så spennende. og du sier alltid det rette, jeg tenker åse ble veldig glad for din vesle sang og ditt lure smil.

Skriv en ny kommentar

Inger

22, Oslo

HEI HEI HEI! Og velkommen. Jeg vil først og fremst beklage til de som kommer med trøstende tilbakemeldinger. Jeg tror dere har kommet til feil blogg. Jeg elsker dere alle, virkelig. Jeg kunne vært Jesus om jeg ville, for så mye elsker jeg dere. MVH Inger kibbi_kake@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits