blablabla

Oj, venner, nå var det lenge siden sist! Har sett på mummitrollet, så glemte bort tiden litt.


Først vil jeg bare si at katten min, Katten, hadde bursdag her om dagen. Var nesten ingen som husket det, inkludert meg, så man kan trygt si han var en smule deprimert, ja! HEHEHE... Ja. Jeg legger bursdagsfilmen nederst på siden for de som vil se den. Han ble to år.

MEN NOK OM KATTEN, dette er jo en blogg om MEG. Åherregud, kom akkurat på hvor lei jeg er av meg selv nå. Har snakket hull i mitt eget hode de siste dagene. Skulle ønske jeg hadde en gullfisk som kunne høre på alle de samfunnskritiske tankene jeg har. Helst en fisk som er utdannet psykolog. 
Men jeg vet hvor vanskelig det er å komme inn på profesjonsstudiet i psykologi. 

 

Men ja.  Det er ikke så lett å skulle tegne det som skjer i hverdagen. De fleste som gjør det finner bare på, bare så dere vet det. Så jeg vurderer å begynne å ljuge om livet mitt snart, for hvordan kan dere vite om det er sant eller ikke?! Det kan dere nemlig ikke!

Hilsen Inger

 

5 kommentarer

emocorelife

19.nov.2011 kl.22:22

Aww, gratulerer så mye med dagen til Katten :'D Jeg prater/tenker også hull i hodet på meg selv iblant, det er... Irriterende~ Gullfisk hadde vært tingen, ja!

tinekatrine

19.nov.2011 kl.23:49

du får si til katten at hvis han arrangerer bursdagfest, da glemmer ikke folk han. og kjenner meg veldig igjen i snakke-hull-i-hodet-på-seg-selv-problemet, blir lett slikt når man sitter inne flere dager i strekk.

frknothanks

20.nov.2011 kl.20:28

Heisann, jeg har en konkurranse på min blogg, og er ikke noen stor blogger. Håper du tar turen innom og melder deg på slik at jeg får noen deltagere! :-)

Høyreøyet

20.nov.2011 kl.20:37

Har det noe å si om en finner på ting så lenge tegneserien blir god, da? Jeg tar heller en god enn en kjedelig historie.

Chatrine Erica

20.nov.2011 kl.21:01

Kjempe fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

Inger

22, Oslo

Spiser en til to poser med popcorn hver dag og liker Viasat Nature.

Kategorier

Arkiv

hits