Flotte funn på finn, Hesten og nugattien

 

 

 

Hei, venner! 

I dag gjør jeg egentlig ingen ting. Det er nemlig fredag, om dere ikke visste det. Desuten har jeg dott i øret, og da blir jeg svimmel. Så da må jeg sitte stille. Men hvis jeg ville kunne jeg nok gjort noe. Gått i butikken e.l. 

Men ja. Nå sitter jeg uansett og ser på ting som gir bort på finn.no. Og er det en ting jeg kan love dere, så er det at på finn.no gis det bort mye fint!

 

Her er mine funn!

En mystisk kontorstol!

 

 

2 stygge keramikk-katter!

 

 

En Steven Seagal-VHS! Denne har jeg alltid ønsket meg! Jeg eier ikke lenger en VHS-spiller, men nå eier jeg i det minste filmen. 

 

Mitt siste og flotteste funn var en godt voksen damehestepasser! Gleder meg til hun kommer og passer på hesten min. Kanskje hun kan få han ut av kjøkkenet en gang i blandt. Det var greit da han var liten, men nå begynner det å bli litt vanskelig å åpne kjøleskapet. Og så spiser han opp Nugattien min hele tiden når jeg ikke er hjemme..

 


 

3 kommentarer

emocorelife

02.des.2011 kl.16:19

Ahah, det er så utrolig mye rart på finn! Det er jo bare å søke rundt, så dukker det opp~ Selv fant jeg denne.. Ja, retarda tingen: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31714620 Høhø, liker bloggen din C:

June

02.des.2011 kl.20:36

Utrolig fin blogg du har! :-DD <3

Arosha xD

02.des.2011 kl.20:46

Søt hest^^

Kommentere tilbake ? C=

Skriv en ny kommentar

Inger

22, Oslo

Spiser en til to poser med popcorn hver dag og liker Viasat Nature.

Kategorier

Arkiv

hits