august 2011

. 

Skjer hver gang.

Den store tegnedagen

 

 

Hei, venner.

I dag er den store TEGNEDAGEN! *Hurrarop og moderat klapping, samt paljetter og ballonger som faller ned fra taket. Gud åpenbarer seg og helbreder alle i salen, alt er herlig.*

Men TEGNEDAGEN *hurrarop og moderat osv osv*  er noe jeg fant på nå, og skal bare være i dag. Aldri mer. Aldri.

 

Nå trodde dere dere kanskje skulle få se tegninger som var tegnet i dag, men siden jeg hater å bruke tiden min på å scanne, får dere bare ting jeg tegnet for flere år siden.

 

 

For dere som HATER tegninger legger jeg ved et bilde av en tjukk liten meg som prøver å kvele faren min i en park, anno 1990/1991. 

 
 

 

Jeg ble utsatt for blind vold på butikken!

 

Hei, venner.

 

Så her om dagen ble jeg så varm at jeg måtte i butikken for å kjøpe en boks med leskende drikk.

Foran meg i køen spratt det plutselig frem en dame på krykker som ikke la noe på båndet, så jeg tenkte.. Eller jeg tenkte jo ikke, for i Norge legger man ting på rullebåndet, eller hva det nå enn heter, det er det man gjør! Så jeg satte boksen på rullebåndet.
Og før NOE annet rakk å skje, så bare bare: 

Jeg ble så paff av at hun slo til boksen min at jeg begynte å le. Så lo jeg lenge, helt til jeg begynte å le hånlig av henne fordi hun gikk med krykker og fordi hun var gal.  Jeg pleier virkelig ikke å le av, eller kjefte på folk, men dette var dråpen av hendelser i det siste som fikk begeret mitt til å renne over.

Resten av dagen tenkte jeg på ting jeg burde sagt til henne, så vi får håpe noe lignende skjer igjen.

 

Hilsen Inger

Inger

Inger

23, Oslo

Spiser en til to poser med popcorn hver dag og liker Viasat Nature. kibbi_kake@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits