oktober 2011

Katte-tv episode 2!

Hei, venner!

Som de fleste av oss vet har katten min, Katten, lyst til å bli tv-kjendis. Denne drømmen har han ment at vil bli realisert ved å få sitt eget tv-show (youtube-show) på youtube.
Grunnen til at andre episode av Katte-tv ikke har kommet før nå er at jeg og Katten kranglet. Jeg følte nemlig at alle likte Katten bedre enn meg, og valgte da en periode å boikotte alle Kattens prosjekter.
Men nå er vi her igjen, håper dere setter pris på all insats og penger vi har spyttet inn i denne produksjonen.

Hilsen Inger og Katten

 

1. episode av Katte-tv!

 

 

 

Hei venner!

 

Nå er det straks duket for en ny episode av Katte-tv! Og i den anledning bli nå den forige episoden lagt ut for de som ikke fikk sett første episode av dette forrykende showet. Denne videoen er stjålet fra Kattens blogg, men siden neste episode vil bli lagt ut her er det bare rett og rimelig at nye lesere også skal få ta del i Kattens ville eventyr.

 

Hilsen Inger

 

 

HVEM KAN IKKE LIKE DETTE?!?!!?!?!?!?!!?!?!?!?!?

 

 

Hei, venner!

Jeg har mange fritidsaktiviteter. Jeg liker å lage tomatsuppe og sjokoladekake, jeg liker å gå veldig fort og jeg liker å slå. Men noe jeg kanskje liker bedre enn ALT dette er å sitte på youtube!

  

 

HADE BRA!

Hilsen Inger 


 

Er ikke så lett å jobbe når alle hater deg

 

 

Hei, venner!

Jeg er veldig kul. Jeg jobber nemlig med å selge spill og film. På jobben kaller de meg "Kule-Inger" fordi jeg er så kul. Fordi jeg selger spill og film, og ikke vaskemaskiner.
Mmmm..Ja. Så sånn er det.

Nei, det er ikke sant. Jeg har aldri i hele mitt liv opplevd at noen kalte meg Kule-Inger. Og her om dagen skjedde til og med dette

 

 

Men fuck det, nå slutter jeg snart uansett! Om noen vet om et sted hvor man kan sitte å spise popcorn og se på film fem timer en gang i uken, si ifra.

Her er CVen min. Hvis dere vil hjelpe meg kan dere jo gå og legge den i butikker for meg.

 

Hilsen Inger
        
 

Inger

Inger

23, Oslo

Spiser en til to poser med popcorn hver dag og liker Viasat Nature.

Kategorier

Arkiv

hits