desember 2011

Julen jeg tror ALLE kjenner seg igjen i!

 

 

Hei, venner, og god jul!

 

I år feiret jeg høytiden med mine beste venner: Katten, tante Grethe og Haien. Hesten flyttet som sagt ut i ett tidligere blogginnlegg, så hvor han har blitt av vet jeg ikke. Ikke bryr jeg meg heller, for å være ærlig. For nå er det jul, og når det er jul forteller man sannheten.

Men uansett, kvelden gikk som den skulle. Jeg fikk mange fine gaver, blandt annet en bok om katter. Hehehe! 

GOD JUL!

Hilsen Inger 
          

Dritt-hesten, meg og statsministeren med nugattiflekkene

 

 

Hei, venner!

På lørdag flyttet hesten ut av kjøkkenet mitt. Jeg var lei av at han spiste opp all nugattien min, og han mente jeg tok for høy leie. 


For en dritt.

 

Uansett, Jeg hadde ikke så mye å gjøre etter dette, så jeg brukte resten av dagen på å stille høytstående mennesker viktige spørsmål.Jeg fikk ingen svar. Typpisk politikere ass.. Norge ass.. 

Men men, sånn er livet. 

Hilsen Inger
Flotte funn på finn, Hesten og nugattien

 

 

 

Hei, venner! 

I dag gjør jeg egentlig ingen ting. Det er nemlig fredag, om dere ikke visste det. Desuten har jeg dott i øret, og da blir jeg svimmel. Så da må jeg sitte stille. Men hvis jeg ville kunne jeg nok gjort noe. Gått i butikken e.l. 

Men ja. Nå sitter jeg uansett og ser på ting som gir bort på finn.no. Og er det en ting jeg kan love dere, så er det at på finn.no gis det bort mye fint!

 

Her er mine funn!

En mystisk kontorstol!

 

 

2 stygge keramikk-katter!

 

 

En Steven Seagal-VHS! Denne har jeg alltid ønsket meg! Jeg eier ikke lenger en VHS-spiller, men nå eier jeg i det minste filmen. 

 

Mitt siste og flotteste funn var en godt voksen damehestepasser! Gleder meg til hun kommer og passer på hesten min. Kanskje hun kan få han ut av kjøkkenet en gang i blandt. Det var greit da han var liten, men nå begynner det å bli litt vanskelig å åpne kjøleskapet. Og så spiser han opp Nugattien min hele tiden når jeg ikke er hjemme..

 


 

Inger

Inger

23, Oslo

Spiser en til to poser med popcorn hver dag og liker Viasat Nature. kibbi_kake@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits